wenglor face angajări. Pe lângă salariu compania oferă numeroase beneficii

  0
  148

  Compania wenglor, originară din Tettnang, Germania, și cu activitate în Sibiu din anul 2001, scoate spre ocupare zeci de locuri de muncă.

  wenglor este una dintre primele firme cu capital german din Sibiu, producătoare de senzori şi echipamente de înaltă tehnologie cu departamente de producție, proiectare și desfacere.

  În acest moment wenglor angajează pentru departamentul de producție montatori aparataj electric.

  Conform anunțului postat pe turnulsfatului.ro/locuridemunca, viitorii angajați trebuie să aibă studii medii și pe lângă salariu se vor putea bucura de numeroase reduceri la consultații medicale, acces la SPA, masaj etc.

  Cei interesați pot trimite CV-urile la adresa: wenglor electronic innovation lito SCS, Terezian, Str. Căprioarelor nr. 4, 550089, Sibiu. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0269/207700 sau la adresa de e-mail: info.ro@wenglor.com.

  Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) în acest moment județul Sibiu este pe locul trei în țară la numărul de joburi vacante.

  Situația locurilor de muncă vacante, în fiecare județ: București — 4.894, Prahova — 2.437, Sibiu — 1.632, Arad — 1.624, Timiș — 1.177.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.