Vrei un mic dejun rapid, dar sanatos? Avocado Toast este ideea ta de mic dejun.

  0
  189

  Avocadosul cremos versatil culinar este fructul în centrul atenției pentru dieteticianul de astăzi și în cererea mare pentru consumatori pentru beneficii uimitoare pentru sănătate.

  Avocado este una dintre cele mai elegante opțiuni de nutriție și este utilizată în diferite rețete, cum ar fi băuturi spumante și salate. Este un bun substitut pentru untul din produsele de panificație, iar cea mai populară este toastul Avocado.

  ISTORIA BRIEFICĂ A AVOCADO BOTANY: (PERSEA AMERICANA) ORIGINATĂ ÎN CENTRUL SUD-UL MEXICO CU ZILE DE 10000 ANI. STRAINILE AVOCADO SUNT PLANUL DE FLORI, LUI BAY LAUREL, CINNAMON ȘI CAMPHOR. AVOCADO ESTE O BERRIE MARINĂ CU O SEMNĂ SINGURĂ. CULTURAREA AVOCADOS INITIATĂ ÎN ANUL 5000BC. DESCOPERIREA EUROPEANĂ A AVOCADOS INITIAL INCEPUTĂ ÎN SECOLUL 16 DE CĂTRE EXPLORATORI SPANIOLI. AVOCADOSUL DE VEDERE ÎN POPULARITATE ȘI O ABUNDANȚĂ DE NOI SOIURI S-AU DISCURSAT.

  Beneficiile de sănătate ale avocadoului care o face superfood

  Densă în nutrienți, avocado are aproape douăzeci de minerale și vitamine.

  Avocado Nutriție

  Avocado sunt minunate, încărcate cu multe substanțe nutritive care lipsesc din meniurile moderne.

  Acestea sunt eficiente pentru pierderea in greutate, pastreaza inima sanatoasa si gustul incredibil, de asemenea. Este un plus unic de beneficiu și zest al planurilor de masă.

  10 idei de paine avocado pentru delicii scrumpoase

  Pâinea de avocado este un mic dejun divin, rapid și ușor. Vechiul credincios, standby clasic nu este niciodată dezamăgitor. Pentru mulți, toastul de avocado nu este un concept nou. Toastul de paine avocado pentru toate scopurile a fost micul dejun, dar, de asemenea, a fost servit ca prânz și gustări

  Acestea sunt schimbări ale vieții reale, “salturi de rațiune” pentru toate sezoanele poftelor și poftelor.

  1. Tomate prăjite și avocado pe toast

  Roșii prăjite pe toast de avocado

  Avocado acoperit cu frunze de salata pe pâine prăjită este o combinație excelentă. Un avocado se întinde cu o presă de piper de cayenne și suc de lămâie răspândit peste pâine prăjită.

  2. Prăjitură de păianjen miso-Tahini cu Gomasio de susan negru

  Miso Tahini pe Avocado cu susan gomasio

  O raspandire generoasa de miso-tahini pe fiecare felie de paine prajita cu frunze de avocado si o presara de gomajo de susan, marar tocat si carne tocata.

  3. Prăjitură de porumb la grătar mexican

  Mexican la grătar pâine prăjită

  Păstrează avocado pe pâine prăjită, cu o porție de porumb la grătar, arsă cu brânză proaspătă, într-o aromă de ierburi și mirodenii, presărată cu var și sare.

  4. Prăjitură de avocado cu cremă de caj de cilantru

  Pâine de avocado cu cilantro cremă de cajă

  Pâine prăjită fără gluten sănătoasă, cu felii de avocado, un vârf de sare de mare într-o strângere de var și fulgi zdrobiți de piper roșu. Măriți aroma cu un amestec de cremă de caj de lime și cilantru

  5. Toastul Dukkah și Avocado

  Dulceata de avocado Dukkah

  Dukkah 1 Un amestec de condimente unic de coriandru, nuci și semințe de susan într-un amestec prăjit de nuci și semințe. Nucile care pot fi utilizate includ caju, migdale, pecan, fistic, nuci de pin sau alune, etc. Semințe de susan, semințe de coriandru și semințe de chimion cu sare și piper. Delicioase topping pe felii de avocado pus pe pâine prăjită.

  6. Pâine de usturoi cu pâine de usturoi

  Usturoi pâine Avocado Toast

  Umplut usturoi într-un ulei de măsline și sare de mare, răspândit peste paine prajita cu avocado. Crunch, usturoi și avocado cremos pe toast este o combinație perfectă de gust.

  7. Prăjitura de avocado Pesto

  Avo Pesto Toast

  Avocado într-un pesto de pesto gustos cu micro verde și piper peste partea de sus este o mare porție de prajit de avocado în sodiu scăzut.

  8. Prăjitură de avocado cu fulgi de Chile și fisticuri zdrobite

  Pâine de avocado cu fulgi de Chile și fisticuri zdrobite

  Micul dejun bogat cremoasă, bogat în avocado vă va satisface până la prânz și chiliile fulgi de ardei adaugă o întorsătură interesantă cu fisticul dulce crocant.

  9. Pâine de avocado cu Pico de Gallo

  Avocado Toast cu Pico de Gallo

  Răspândiți avocado pe toast și completați amestecul de preparate din Mexic cu Pico de Gallo (roșii, cilantro, ceapă, jalapeno proaspătă, serrano sau habaneros, sare și suc de lămâie).

  10. Toamnă toastă de avocado

  Așezați avocado într-un castron cu amestec de sare și piper. Răspândiți peste pâine prăjită și stratați felii cu felii de brânză peste avocado. Adăugați niște nucuri acoperite cu scorțișoară și mâncați generos cu miere dulce.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.