VIDEO. Barurile din Washington se deschid mai devreme și oferă băutură gratis în ziua când fostul director FBI depune mărturie împotriva lui Donald Trump

  0
  226

  Localurile din Washington au anunțat un program special de-a lungul zilei de joi, când fostul director al FBI, James Comey, este audiat în Senat în legătură cu Donald Trump, informează ziarul britanic The Telegraph.

  Audierea va fi urmărită de americani cu interes maxim, întrucât Comey va relata cum i-a sugerat Trump, pe timpul cât era încă director, să blocheze o anchetă a FBI. Ancheta de la acel moment îl viza pe consilierul de Securitate Națională al președintelui Trump, suspectat că are legături cu Rusia.

  Drept urmare, audierea în Senat a fostului director FBI James Comey va fi transmisă în direct de mai multe canale de televiziune din SUA. Pentru a-și atrage clienții, barurile din Washington au anunțat că se vor deschide mai devreme decât de obicei, astfel încât americanii să poată urmări audierea nu la televizorul de acasă, ci la cel din restaurant.

  Anumite localuri se deschid, astfel, joi dimineață de la ora locală 9,30. În plus, unele baruri au promis că vor da de băut “din partea casei” la fiecare postare a lui Donald Trump pe Twitter, în timp ce este audiat James Comey.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.