Traficul pe Aeroportul Sibiu a crescut cu peste 60% în primele trei luni ale anului 2017

  0
  162

  Aeroportul Internațional Sibiu înregistrează o creștere a traficului de pasageri de 61% în primul trimestru al anului 2017.

  Astfel, în lunile ianuarie, februarie, martie, respectiv aprilie ale anului 2017 au fost înregistrați un număr total de 137.612 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate, cu o creștere de 61% față de aceleași luni ale anului 2016, când au fost înregistrați un număr total de 85.453 pasageri îmbarcați-debarcați, transportați pe curse internaționale regulate.

  ”Trendul ascendent a debutat încă de la începutul anului și s-a menținut până sfârșitul lunii aprilie. Astfel, în luna ianuarie creșterea înregistrată a fost de 73%, în februarie 59%, în martie 58%, respectiv în aprilie 56% față de aceleași perioade ale anului 2016”, se arată într-un comunicat de presă remis de conducerea AIS.

  În prezent, Aeroportul Internațional Sibiu conectează direct Sibiul cu orașe din Spania – Madrid, Italia – Milano, Germania – Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg, Stuttgart, Austria – Viena, Marea Britanie – Londra și în sezonul de vară cu Turcia – Antalya, cursă charter.

  În topul destinațiilor care au atras cei mai mulți pasageri din regiune, în intervalul ianuarie – aprilie 2017, se află München, Londra și Stuttgart.

  ”Dezvoltarea aeroportului din Sibiu, a fost și este cu certitudine una constantă și firească, având în vedere potențialul de trafic al zonei și al regiunii. Apreciem că această evoluție pozitivă a aeroportului sibian se va menține și pe parcursul anului 2017”, mai spun reprezentanții AIS.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.