Steve Arneil, legendă a karate-ului mondial: Campionatul de la Sibiu este extraordinar de bine organizat

  0
  173

  Sibiul găzduiește începând de mâine dimineață, în premieră pentru Europa de Est, cea de-a cincea ediție a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin, motiv pentru care în aceste zile, în orașul nostru se află cei mai buni sportivi din lume.

  Printre personalitățile prezente la Sibiu se numără și Steve Arneil, o adevărată legendă a karate-ului mondial. În vârstă de 83 de ani, Steve Arneil este fondatorul Federației Internaționale de Karate și singurul om care deține rangul de 10 dan. El s-a arătat încântat de orașul nostru și de organizarea excelentă pe care a găsit-o aici.

  ”Acum câțiva ani, când l-am întâlnit prima oară (pe sensei Christian Hirsch, sibianul care organizează Campionatul n. r.) nu mi-aș fi imaginat vreodată că se poate organiza aici un turneu de acest nivel. Din ce am văzut până acum, campionatul de la Sibiu este extraordinar de bine organizat. Va fi un turneu pe care toți îl vom ține minte”, a declarat Steve Arneil în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă.

  Steve Arneil deține numeroase distincții internaționale, printre care și pe cea de ”Cel mai bun antrenor din lume”, acordată de Federația Franceză în anul 1975.

  ”Este cel mai mare turneu mondial organizat vreodată. Este un eveniment global”, a declarat și David Pickthall, vicepreședintele Federației Internaționale de Karate.

  Campionatul Mondial de Karate Kyokushin a adus la Sibiu peste 400 de sportivi, de talie mondială, din mai mult de 40 de țări. Competiția începe mâine dimineață, de la ora 10:00, la Sala Transilvania, și se va întinde până duminică seara. Sâmbătă sunt programate calificările, iar duminică meciurile finale. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, de la ora 18:00.

  kyokushin

  Sibienii interesați să asiste la eveniment pot achiziționa bilete direct de la intrare, la prețul de 20 de lei pe zi. Meciurile pot fi urmărite și live pe internet, la adresa www.ifkworldtournament2017.ro/live/.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.