Prognoza meteo Romania 16 – 17 Aprilie 2017 #Romania #vremea

  0
  325
  Vremea Duminica

  Duminica 16 Aprilie 2017, in regiunile din vestul, centrul și nordul țãrii, valorile termice, în scãdere fațã de ziua precedentã vor caracteriza o vreme rãcoroasã, cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua, izolat mai însemnat cantitativ. În zona montanã înaltã vor fi precipitații mixte. În sud și în sud-est vremea va fi caldã, iar instabilitatea atmosfericã se va accentua începând cu orele dupã-amiezii, când vor fi averse, descãrcãri electrice și izolat grindinã. Cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp.

  Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar pe arii restrânse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între -1 și 11 grade. Noaptea, vor fi condiții de brumã.

  In Bucurestiv, vremea va fi caldã, dar va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi înnorãrile se vor accentua, vor fi averse posibil moderate cantitativ și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 7…8 grade.www.GIFCreator.me_9pULR1 Prognoza-meteo-Romania-16-Aprilie-2017-ziua Prognoza-meteo-Romania-16-Aprilie-2017-noaptea

  Luni 17 Aprilie 2017vremea va deveni rãcoroasã în toatã țara, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade, ușor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în jumãtatea sud-esticã a țãrii și mai ales în cursul zilei va ploua în Dobrogea, local în Muntenia și pe arii restrânse în Oltenia și sudul Moldovei.

  În zona montanã înaltã precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare.Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri locale ziua la munte, în sud-vestul și în estul teritoriului. Noaptea, în regiunile nordice și centrale, local se va produce brumã.

  In Bucuresti, Vremea se va rãci, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade. Cerul va avea înnorãri și mai ales în cursul zilei temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

  www.GIFCreator.me_XH2Bq2 Prognoza-meteo-Romania-17-Aprilie-2017-

  Credit: Prognoza meteo Romania ANM

  Radar Precipitatii ANM

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentHoroscop pentru sambata, 17 iunie 2017

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.