Prognoza meteo 16 iunie: Vreme frumoasă și temperaturi în creștere

  0
  138

  Joi, temperaturile continuă să crească și vom avea atmosferă însorită în majoritatea zonelor. Pe înserat vor fi ceva condiții de ploaie în vestul și nordul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 13 și 20 de grade. îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

  Prognoza meteo 16 iunie estimează că joi temperatura aerului se va situa peste normalul perioadei – temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de  grade iar cea minimă în jur de 13 grade. Pe timpul zilei se anunță vreme caldă. Joi vremea va fi mult mai caldă decât miercuri. Temporar va picura în jumătatea de nord-vest a țării.

  Prognoza meteo 16 iunie – în țară

  prognoza meteo 16 iunie mult soare

  Astăzi, va fi o vreme superbă de vară în majoritatea regiunilor țării
  • Joi, temperaturile continuă să crească și vom avea atmosferă însorită în majoritatea zonelor. Pe înserat vor fi ceva condiții de ploaie în vestul și nordul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 13 și 20 de grade. În cursul zilei cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi slabe.
  • În cursul serii și al nopții nebulozitatea se va accentua treptat și va picura în vest și în sud-vest, dar nu se vor aduna cantități mai importante de apă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului și doar izolat în rest.
  • În vestul țării înnorarile vor fi temporare. Va ploua slab prin Crișana. Temperatura aerului va fi în scădere ușoară. În ținuturile centrale se anunță mulți nori și ploi dar pe suprafețe restrânse. Vântul va sufla mai tare la munte și maximele termice cresc chiar și cu 10 grade pe partea vestică.
  • Se va încălzi și în nordul Transilvaniei și în Maramureș, dar atmosfera rămâne închisă. După prânz se vor înregistra cel mult 27 de grade Celsius.
  • La munte, joi va fi vreme destul de plăcută și temperaturile vor fi în creștere. Temporar, vântul va avea intensificări, iar pe creste va sufla tare. Temperatura aerului va fi în creștere față de ieri.
  • Se încălzește și la malul mării. În nordul litoralului mai vin câteva averse pe timpul zilei. În rest primim soare și vreme bună. Vântul se întețește trecător. Maximele din stațiuni urca până la 29 de grade; dar apa mării se răcește puțin și va avea 16…17 grade.

  Prognoza meteo 16 iunie – în București

  • În București, vremea va fi caldă și destul de plăcută până spre seară și noaptea. Vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

  Prognoza meteo pentru următoarele două zile

  prognoza meteo vineri si sambata

  În următoarele două zile vremea se va menține călduroasă, chiar caniculară în zonele sudice

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.