KeepCalling, una dintre cele mai apreciate companii din Sibiu, face angajări

  0
  144

  KeepCalling, unul dintre angajatorii de top din Sibiu, este o companie de telecomunicaţii cu birouri în România, SUA şi Bolivia, înfiinţată în anul 2002, ce are în prezent peste 100 de angajaţi.

  Compania este înregistrată în S.U.A., Atlanta, și activează pe piaţa internaţională de telefonie din anul 2002, având sediul central în Sibiu încă din anul 2003.

  Compania face angajări în acest moment și conform anunțului postat pe platforma de joburi www.turnulsfatului.ro/locuridemunca are nevoie de tehnician mentenanță clădiri. Candidatul potrivit trebuie să aibă cel puțin studii medii, diplomă de calificare electrician, carnet de conducere cat. B și cunoștințe de lucru cu instalații sanitare, climă, ventilație etc. În schimb, pe lângă salariul motivant, el se va bucura de un program de lucru flexibil, va primi mașină de serviciu și beneficii medicale.

  De-a lungul timpului KeepCalling a desfășurat mai multe campanii în Sibiu cu scopul de încuraja și susține tinerii în dezvoltarea lor profesională. Cea mai cunoscută este aceea de a subvenţiona integral taxa de şcolarizare aferentă primului an de studiu pentru 23 de studenţi admişi pe locurile cu taxa la specializarea marketing de la Universitatea ”Lucian Blaga”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.