Iubire interzisă la Institutul de Boli Cardiovasculare. O femeie a dat-o în judecată pe amanta soțului ei, cerându-i daune de 50.000 de lei. Toți trei lucrează în Institut

  0
  102

  O femeie din județul Iași a dat-o în judecată pe amanta soțului ei, căreia i-a cerut daune de 50.000 de lei, informează site-ul www.reporteris.ro.

  Soția a aflat de existența acestei relații extraconjugale de la o cunoștință, iar ulterior și-a văzut soțul în public, de mână cu amanta. Ulterior, cei doi soți au divorțat.

  Toți trei – soțul, soția și amanta – sunt colegi de serviciu la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași.

  Cei doi soți erau căsătoriți de peste 20 de ani și au doi copii.

  Procesul a început în anul 2016, când soția a dat-o în judecată pe amantă. Reclamanta i-a cerut amantei 25.000 de lei daune morale pentru atingere adusă onoarei, demnităţii şi reputaţiei, precum şi alţi 25.000 de lei pentru  suferinţa cauzată de derularea relaţiei extraconjugale ce a produs destrămarea căsniciei.

  „Eu nu aş fi deschis proces pentru aşa ceva. Aici nu s-a pus nicio problemă de distrugere a căsniciei. Nu m-am înţeles cu soţia şi am dat divorţ, din motive personale. Nu din cauza acestei femei”, a declarat bărbatul implicat.

  Căsătoria a fost desfăcută printr-o hotărâre judecătorească definitivă la data de 26 ianurie 2017, magistrații considerând că a fost culpă comună. Una dintre concluziile instanței a fost aceea că soțul și soția erau, în fapt, despărțiți de 12 ani.

  Drept urmare, judecătorii au respins cererea fostei soții de a primi daune morale de la fostul soț. Mai mult, judecătorii au decis că fosta soție trebuie să-i plătească iubitei fostului soţ suma de 1.200 de lei drept cheltuieli de judecată.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.