Horoscop, joi, 15 iunie 2017. Relația de cuplu nu funcționează așa cum își doresc Gemenii, dar situația poate fi schimbată

  0
  142

  Horoscop 15 iunie 2017. Relația de cuplu nu funcționează așa cum își doresc Gemenii, dar situația poate fi schimbată 

  Horoscop 15 iunie 2017 – Berbec

  Ai putea descoperi cauzele profunde ale unor probleme de care nu ai reușit să te eliberezi până acum – de exemplu, cele legate de eșecul la unele examene.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Taur

  Vrei mult și multe, în toate domeniile vieții, dar în special în profesie și familie. Ai nevoie de un echilibru stabil în toate domeniile, nu de o colecție de reușite.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Gemeni

  Ai multe de învățat sau de aplicat pentru a face relația de cuplu să funcționeze așa cum îți dorești și cum știi că trebui. Nu te culca pe o ureche.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Rac

  Se cristalizează un nou stil de viață și de muncă, iar acest proces poate fi dureros, uneori. Ar fi de dorit să accepți această etapă firească, știind că va duce la rezultate pozitive.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Leu

  Contează foarte mult să te interesezi de problemele care au apărut și continuă să apară în relațiile cu cei dragi. Așa vei învăța multe lucruri despre tine și despre ei.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Fecioară

  Este o zi în care poți trage linie ca să vezi ce funcționează și ce nu în relația cu familia, ce probleme ai reușit să rezolvi și ce mai ai de făcut.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Balanță

  Ai restanțe la aplicarea unor decizii esențiale pentru evoluția ta pe plan personal, cu consecințe în alte domenii importante, de exemplu profesia.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Scorpion

  Ai ajuns într-un punct de cotitură, acum vei vedea că nu poți continua cu vechile metode, mai ales în chestiunile care au legătură cu resursele, de orice fel ar fi ele.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Săgetător

  Experiențele acumulate îți permit să ai o atitudine corectă în orice situație și să respingi, pe bună dreptate, părerile celorlalți. Problema e că și ei trebuie ajutați să progreseze.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Capricorn

  Este important să accepți faptul că nu poți controla toate situațiile și că acestea pot evolua așa cum îți dorești cel mai puțin.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Vărsător

  Răspunsul tău superficial sau prea egoist la solicitările firești ale celor dragi va genera consecințe pe care nu ți le dorești, chiar dacă acum susții altceva.

  Horoscop 15 iunie 2017 – Pești

  Sunt multe neclarități în familie, dar ai tot ce îți trebuie ca să le gestionezi inteligent. Poate ar fi bine să te detașezi mai mult de cei care nu îți doresc binele și au arătat acest lucru.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.