Georgya a facut senzatie in timpul unui concert! Cornel Galeş a renunţat la doliu, la nici 3 luni de la moartea Ilenei Ciuculete. Incredibil ce a facut cand a vazut o cantareata sexy pe scena

  0
  188

  A plâns, s-a chinuit şi a suferit cumplit după moartea “Zânei”, aşa cum o alinta pe Ileana Ciuculete, însă nu degeaba se spune că timpul vindecă orice rană. Cornel Galeş s-a reîntors la muncă şi, după ce ani de zile a impresariat-o pe soţia sa, acum se ocupă de cariera celor doi copii ai regretatei artiste, Cristi şi Mugurel Sfetcu. Şi asta nu e tot. Conform surselor noastre, văduvul Ilenei Ciuculete a început vânătoarea de tinere talente.

  Citeşte şi: Galeş, criticat dur după ce s-a pozat lângă o artistă de muzică populară! Reacţia soţului Ilenei Ciuculete

  Play Video
  Prezent la un spectacol la Adâncata, în urmă cu două zile, Cornel Galeş a apărut în haine deschise la culoare, a socializat şi s-a simţit ca peştele în apă. Mai mult, în momentul în care pe scenă se afla Georgya, o tânără cântăreaţă, soţul Ilenei Ciuculete nu s-a putut abţine şi a început să o filmeze. E adevărat, coregrafia a atras multe aplauze, dar şi privirea … galeşă a lui Cornel Galeş.

  Cornel Galeş e cel de-al doilea soţ al Ilenei Ciuculete. Regretata artistă de muzică populară a murit pe 14 martie 2017, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.


  Sursa: SpyNews.Ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.