Familia tradițională strică familia USR. Nicușor Dan: Demisionez!

  0
  134

  Președintele USR, Nicușor Dan, a anunțat că astăzi, de la ora 14, va susține o cobferință de presă în care va explica de ce demisionează din partid.

  Revolta lui Nicușor Dan s-a declanșat după ce Biroul Naţional al USR a decis cu 11 pentru și 10 împotrivă ca partidul să se declare împotriva revizuirii Constituţiei pe tema familiei tradiţionale. În timpul întâlnirii, Nicuşor Dan a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte, însă membrii Biroului Politic au încercat să- determine să se răzgândească, susțin surse din USR pentru „Adevărul“.

  Parlamentarul USR Cristian Ghinea a dezvăluit într-un comentariu pe Facebook că Nicușor Dan ”și-a șantajat cu demisia sa colegii de partid” încă de luni. “A fost o ședință lungă a noului Birou Național, de 10 ore. Spre final s-a discutat destul de mult propunerea lui Cătălin Drulă: USR ca partid să se poziționeze împotriva schimbării Constituției. Se contura o majoritate clară pentru susținerea propunerii. Moment în care Nicușor Dan a amenințat că își dă demisia, dacă partidul se va poziționa. Mai mulți membri au cedat, din păcate, acestui șantaj. L-am anunțat atunci pe Nicușor Dan că, dacă nu avem o decizie, e momentul să își asume personal acest lucru și că eu m-am săturat să răspund public pentru chestiuni pe care el le impune partidului și nu le asumă personal. Emoția produsă de anunțul sau a făcut să se voteze pentru amânare”, a scris Cristian Ghinea, luni. Votul a fost reluat miercuri, iar astăzi Nicușor Dan a anunțat că va demisiona din funcția de președinte al USR.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.