De ce partenera ta are APETITUL SEXUAL REDUS. Ce înseamnă asta și unde greșești de fapt…

  0
  134

  Fumatul și alcoolul pot reduce considerabil apetitul sexual. Probabil știi deja că bărbații care beau mai mult decât este cazul au probleme în privința performanței sexuale. Se pare că atunci când servești prea multe pahare de vin, ți se poate întâmpla exact același lucru. Pe lângă asta, consumul frecvent de alcool poate să conducă la depresie, iar asta este un adevărat dușman al apetitului sexual.Dacă iei antidepresive ești în pericol să îți pierzi de tot apetitul sexual. Studiile arată că aproximativ 35% dintre persoanele care iau antidepresive experimentează efecte secundare care afectează sănătatea sexuală, inclusiv libido redus și disfuncții erectile. Antidepresivele nu sunt singurele pastile care îți afectează viața sexuală. Ar trebui să ai grijă și la consumul de pilule contraceptive, decongestionante, sau medicamente pentru reglarea tesiunii arteriale.

  Faptul că nu te odihnești suficient te poate afecta pe multe planuri: iei în greutate, îți pierzi vitalitatea, apar numeroase carențe în organism și este posibil să ai un libido redus. Somnul este esențial pentru buna funcționare a organismului, iar asta include funcționarea aparatului reproducător. Asigură-te că nu îți lipsesc orele necesare de somn.

  Totodată, persoanele supraponderale pot avea probleme cu apetitul sexual. Kilogramele în plus nu îți afectează doar starea de sănătate, aspectul și încrederea de sine, ci și performanțele sexuale. Partea bună este că pierderea în greutate va rezolva toate aceste probleme. Pe lângă asta, o viață socială mult prea activă îți poate afecta apetitul sexual. Este bine să fii inconjurata de prieteni, să mergi la evenimente și să fii activă din acest punct de vedere, însă trebuie să iei în considerare că asta duce la oboseală, stres și lipsa momentelor de intimitate cu partenerul tău.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.