Cod galben de ploaie la București. Străzi inundate și copaci prăbușiți. Două persoane sunt rănite

  0
  195

  UPDATE 19,10: Ploaia și vântul au dus, sâmbătă în București, la căderea a 24 de copaci pe carosabil, patru copaci căzuți pe autoturisme, un panou publicitar desprins și o fațadă de bloc în pericol de prăbușire.

  ISU București a avut, sâmbătă, 30 intervenții.


  UPDATE 18,20: O femeie aflată la un eveniment la Palatul Ştirbei a fost rănită de o creangă ruptă de vânt, iar o ambulanţă privată i-a acordat primul-ajutor, informează Mediafax.

  De asemena, în oraşul Pantelimon din Ilfov, un copac a căzut peste o maşină, şoferul fiind rănit uşor, au precizat reprezentanţii Ambulanţei Bucureşti-Ilfov.

  Pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe cazuri în care copacii au fost doborâţi de vânt în Bucureşti.

  Potrivit ISU, au fost 30 de intervenţii. 24 în cazul unor copaci căzuţi pe stradă, 4 prăbuşiţi peste maşini, un panou publicitar desprins şi o faţadă de bloc în pericol de prăbuşire.


  Meteorologii au emis o atenționare nowcasting tip cod galben, valabilă sâmbătă seară în București.

  În Capitală se semnalează averse ce vor cumula 15…20 l/mp, izolat 25 m/s. frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, precum și condiții de grindină de mici dimensiuni.

  În urma acestor fenomene s-au observat copaci căzuți pe carosabil pe Calea Crangași, Str. Ghimpați, Șoseaua Colentina, strada Răsăritului, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU, Vasile Daniel.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.