Carmen Iohannis, la ultimul meci al FC Hermannstadt în Liga 3. ”Am gustat mai mult ultima parte a meciului”

  0
  123

  Soția președintelui Klaus Iohannis a asistat astăzi la ultimul meci pe care FC Hermannstadt l-a disputat în Liga 3. Sibienii au remizat acasă, 1-1 cu FC Sănătatea Cluj și așa cum era deja stabilit deja în urmă cu trei etape a promovat în Liga 2.

  La meci a asistat și Carmen Iohannis, aceasta recunoscând că partea a doua a jocului a fost mult mai palpitantă. ”Am gustat mai mult ultima parte a meciului. A devenit mai palpitant, mai antrenant și am venit în special pentru elevul din clasa mea, Alex Răulea, care mâine va juca la București, la națională și suntem foarte mândri de el. Mi s-a părut cam trist astăzi pentru că a plouat și nu a fost foarte multă lume însă clasa noastră s-a menținut la putere și am fost fericiți”, a spus Carmen Iohannis. A vrut să transmită un mesaj tinerilor: să facă sport, indiferent care. ”Fiecare sport are farmecul lui și bucuria pe care o oferă celor din jur este incomensurabilă, deci e foarte bine să facă orie sport. Fiecare ce-și alege”, a mai spus Carmen Iohannis,  precizând că ”dacă se anunță ceva interesant, dacă vor fi meciuri interesante vom reveni cu drag”.

  Singurul gol al sibienilor a fost marcat Răzvan Dâlbea, în minutul 25.

  FC Hermannstadt termină Liga 3 cu o linie de clasament excelentă: 21 de victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, 64 de goluri marcate și 23 primite. Sibienii au strâns 67 de puncte și așteaptă din vară meciurile din Liga 2.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.