Benedek Zacharie: Nu cred că Legea salarizării va intra în vigoare de la 1 iulie

  0
  114

  Deputatul UDMR, Benedek Zacharie, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că Legea salarizării unice are șanse mici să intre în vigoare de la 1 iulie, așa cum este așteptat. Problema: președintele Klaus Iohannis. ”Nu cred că va intra în vigoare de la întâi iulie. După practicile pe care ni le-a arătat până acum (n.r. președintele Klaus Iohannis), eu cred că nu va promulga în prima fază. Va fi retrimisă în parlament, va mai fi o sesiune extraordinară, se va mai discuta odată”, a spus Benedek.

  Parlamentarul UDMR anticipează și alte acțiuni de protest, în sectorul bugetar, însă are o dorință: profesorii să facă grevă după examenul de Bacalaureat. ”Probabil că acum sunt discuții și în învățământ și în alte domenii să se apuce de greve, acum problema nu e asta. Înțeleg că toată lumea face grevă, problema este să se termine cu Bac-ul și cu toate examenele. După aceea vom vedea”, a mai spus deputatul UDMR.

  În Camera Deputaților, sibieni Ioan Terea (PSD), Ovidiu Sitterli (PSD) și Benedek Zacharie (UDMR) au fost singurii care au votat în favoarea proiectului de lege. S-au abținut de la vot liberalii Nicolae Neagu, Constantin Șovăială, dar și reprezentantul minorității germane, Ovidiu Ganț. Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a absentat de la vot.

  Deputatul USR, Dan Barna, este singurul deputat de Sibiu care a votat împotrivă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.